Copywriting

Ronald Meyvisch

Copywriter | Media consultant | Voice artist
For Copywriting services in English, Click here
Ik ben geen poëet. Uit mijn pen vloeit geen fictie. Wat ik doe is teksten tot leven schrijven. Er kleeft technologie aan mijn vingers. Ik denk rationeel. Pagina’s van mijn hand hebben soms een omgeplooid hoekje.
Ongetwijfeld ben ik daarom de copywriter die je zoekt.
Ronald Meyvisch, copywriter

Creatieve kanjers van teksten creëren, dat is wat ik als copywriter voor jou wil doen. Zorgen dat jouw webpagina’s de juiste clicks krijgen, maken dat jouw mailings resultaten genereren, daarvoor ga ik.

Ik schrijf de juiste woorden

De juiste woorden, rekening houdend met SEO, passend in jouw huisstijl, dat is wat je zoekt. Het kan alleen maar als het klikt tussen ons. Ik wil begrijpen wat jij wil vertellen, jij moet voelen dat ik mee ben. Samen brengen we de juiste boodschap bij je doelgroep.

Om jouw doel te bereiken

Copywriting voor je website, je blog, je mailings, je campagnes, je nieuwsbrief of je persbericht. Elke communicate dient een doel. Met jouw doel voor ogen ga ik aan de slag om die copy te schrijven waarmee jij het verschil kan maken.

Want het klikt

Ik hou van een persoonlijke aanpak, van werken met en voor mensen met wie het klikt. Daarom starten we best met een goede babbel en een eerste briefing. Zet daarom vandaag nog een vrijblijvend eerste stapje. Een click hieronder wijst je meteen de weg.


Graag meer zicht op de zaak? Browse, scroll, swipe, scan of lees dan even door deze greep uit mijn copywriting diensten. Whitepapers en handleidingen zijn uiteraard ook een kolfje naar mijn hand.

Mailings
Je klanten informeren.

Zorgen dat ze je contacteren, zorgen dat ze zich niet uitschrijven, zorgen dat ze boeken, dat gaan we doen met straffe E mails. Een goed geschreven message is de trigger die je doelgroep aanzet tot actie.

Ik schrijf voor jou in 150 tot 200 woorden de mailing die werkt. Mijn copywriting tarief voor mailings houdt standaard een briefing, een concept tekst, feedback en een finale versie in. Opties kunnen bijvoorbeeld meer tekst, extra revisies en lay-out zijn. Voor wederkerende opdrachten krijg je een terechte korting.

Web
Online gevonden worden.

Met krasse titels voeren we je bezoekers naar fascinerende content. Frisse teksten overgoten met een flinke laag SEO maken van jouw website een onweerstaanbare snack voor zoekmachines.

Ik zorg dat je pagina niet alleen bekeken maar ook gelezen wordt. Mijn copywriting tarief voor jouw webpaginas met 350 woorden is inclusief briefing, een concept tekst, feedback en een finale versie. Als extra kan ik ook je stijlgids of SEO zoekwoordenlijst maken. Voor grotere opdrachten krijg je een aangepaste offerte.

Bloggen
Creëer je eigen community.

Vergast je klanten, medewerkers of leveranciers op wonderlijke columns. We kluisteren je lezers aan je blog met een machtige mix van steekhoudende inhoud en je commerciële boodschap.

Als copywriter sta ik je graag bij om jouw blog-ambities te doen slagen. Een vliegende start neem je al met de basis blog-formule van 350 a 400 woorden inclusief briefing, concept tekst, feedback en de finale versie. Rechtstreeks posten in je CMS kan als optie. Big Bloggers bekomen een aangepaste offerte.

Newsletters
Nieuwsbrieven met inhoud.

Er leeft en gebeurt een pak bij jou, en dat wil je graag laten weten in een gevatte nieuwsbrief, passend bij de stijl van je activiteit of bedrijf. Ik leef me graag in in jouw wereld, om vandaaruit het nieuws te schrijven dat jij wil brengen.

Jij bezorgt me de onderwerpen en wat je wil vertellen, ik giet het voor jou in een vlotte leesbare tekst. Mijn copywriting tarief voor newsletters gaat uit van 400 woorden die je zelf in de juiste vorm en lay-out giet. Verlang je meer van me, dan werk ik graag een aangepast voorstel voor je uit.

Persbericht
Persaandacht krijgen.

Wanneer een persbericht ook nieuwswaarde heeft, wordt het opgepikt door journalisten. Verkapte advertenties leiden zelden tot resultaten. Jij hebt wat te vertellen, en dat moet geschreven worden.

Ik maak je bericht in functie van het medium waarvoor het bestemd is en in de standaard opmaak die persagentschappen verwachten. Mijn copywriting tarief voor een persbericht is inclusief briefing, het verzamelen van informatie, een concept tekst, feedback en een finale versie. Het verspreiden van het persbericht bij nieuwsagentschappen en redacties verzorg je zelf.

Hertalen
Herschrijven van Engels of Frans

Franse of Engelse teksten bevatten nuances die verloren kunnen gaan bij een vertaling. Negen jaar wonen in Parijs en werken in een Engelstalige internationale context helpen me om teksten te herschrijven in het Nederlands.

Voor het herschrijven van teksten naar het Nederlands heb ik een vaste prijs per pagina van maximum 400 woorden. Als dat beter past bij je opdracht, dan werk ik een offerte op maat uit. Vertalen vanuit het Nederlands doe ik niet.

Laten we praten over jouw projecten.

Wat wil je vertellen?

Wie wil je bereiken?

Hoe kan ik je daar als copywriter bij helpen?

We zoeken het samen uit.